Logo letter

Bob Vance Blog

Sådan kom jeg i form ved at vandre Caminoen!
about 1 year ago

Der er mange måder at få en sundere livsstil på, og man kan komme rigtig langt i et fitnesscenter og i den lokale sportsklub. Noget af det, der har virket bedst for mig, er store livsstil ændringer. Den største af dem alle var Caminoen, der starter i Sydfrankrig, men som primært udfolder sig i Spanien.

 

Camino de Santiago en vandrerute på omtrent 800 km.

 

Jeg havde sagt jobbet op, og tog afsted mod Caminoen uden nogen speciel historie, ikke noget mål, udover at genfinde mit drive, komme i bedre og form og finde ud af, hvad jeg virkelig brænder for. Nogle har måske styr på dette, men min fornemmelse er, at det er langt størstedelen der ikke har.

 

Jeg fandt ikke mit kald på Caminoen... Jeg fandt meget mere end det. 

 

Jeg kom i både fysisk og psykisk form ved at vandre Caminoen

 

Ikke nok med, at de +25 kilometer om dagen med 15 kg på ryggen gjorde mig ekstra fit, så fik jeg også gennemtænkt flere af livets store spørgsmål. Hvis det ikke skulle være nok, så mødte jeg også en masse fantastiske mennesker og fik tilfredsstillet en masse sociale behov. Jeg fandt ud af, at mit kald i livet ikke var en specifik ting, men en kæmpe kombination af alle livets goder, og Caminoen bød på det hele.

 

 

Så udover at træne en hel måned og jeg kom i god form, ja så kom jeg i god form for resten af livet. Min drivkraft daler i ny og næ ligesom mange andre, men den kommer altid tilbage endnu stærkere end før, og jeg kan især takke Caminoen for, hvordan jeg lærte at lange gåture kan løse de fleste af mine problemer og mange af livets store spørgsmål..

 

Det var alt, som jeg havde på hjertet i dagens blog. Får ikke skrevet så tit herinde, men hvis du er endt her, så håber jeg, at du fik noget ud af min korte fortælling. Tak fordi du læste med.

 

Posted in:Camino
Read Further
You don't have any news posts to display. Change widget configurations and/or add or manage news posts in the Blog section of the control panel.